Mi radimo ono što volimo!

Teatrix je grupa kreativnih, talentovanih entuzijasta koja uživa u svom poslu. Mi smo porodična firma sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za organizaciju venčanja i drugih vrsta prijema.

Teatrix ima pristup koji je nekovencionalan. Želimo da vas upoznamo, saznamo vašu priču, vaše želje i snove i utkamo ih u vaš dan. Trudimo se da svako venčanje, korporativni prijem, rođendan, krštenje ili bilo koja druga vrsta svečanosti bude dizajnirana uz pomoć svežih, modernih i originalnih ideja. Na ovaj način postižemo da taj dan odražava vaš lični stil i izdvaja se u moru drugih događaja.

Cilj nam je da smanjimo nivo stresa koji osećate, tako da preostane samo osećaj sreće i nestrpljenja dok iščekujete vaš veliki dan. Prepustite sve brige i posao nama.

Vodimo računa o svakom detalju. Uz konsultacije sa klijentom, svečanosti koje dizajniramo uvek su skrojene po merama vaših potreba i budžeta. Strastveno prilazimo svakom novom poduhvatu i kao rezultat dobijamo jedinstvene, stilizovane prijeme, a kao nagradu brojne zadovoljne klijente. Naša ideja vodilja je “manje je uglavnom više”, pa je samim tim i naš dizajn sveden, stilizovan, sa dosta “custom-made” detalja.

Klijenti o nama

about-vanja

Vanja Đurić

Vanja je osnivač Teatrix-a, mozak operacije, sa kompulsivno-opsesivnom pažnjom za detalje. Sa njom je svaki naš klijent u super sigurnim rukama.

about-maja

Maja Đurić

Maja je takodje osnivač i “behind the scenes” kreativni direktor Teatrix-a. Njen zadatak je da pušta mašti na volju.

about-maja

Maja Đurić

Maja je takodje osnivač i “behind the scenes” kreativni direktor Teatrix-a. Njen zadatak je da pušta mašti na volju.

I za kraj, Teatrix ne bi bio to što jeste da nemamo podršku izvrsnih saradnika.