DEKORACIJE VENČANJA

Dekorisanje jednog venčanja deluje kao naizgled jednostavan posao koji bi svaka odlučna i dobro organizovana mlada mogla da osmisli i sprovede u delo uz pomoć još odlučnijih deveruša. Ipak ubrzo nakon što se uhvatite u koštac sa tako obimnim poslom shavatate da je „prosto“ postalo „previše“ i odjednom ste deo back stage-a na sosptvenom venčanju. Ukoliko ipak ne želite sebi da priuštite i taj dodatni stres uoči venčanja vreme je da angažujete profesionalni tim da zaokruži vašu priču besprekorno osmišljenim detaljima.

Pročitaj više

ORGANIZACIJA ROĐENDANA

Planiranje rođendana, bez obzira na to koji je po redu, predstavlja neverovatno zabavno iskustvo ali iziskuje i za nijansu više domišljatosti u odnosu na ostale vrste svečanosti.

Pročitaj više

KORPORATIVNE PROSLAVE

Korporativne proslave zbližavaju i spajaju ljude, bez obzira da li je povod godišnjica firme, zaključenje velikog posla ili naprosto sezonska zabava za zaposlene.Svaka zahteva ozbiljan pristup u planiranju, jer odražava imidž firme i ujedno je njena vizitkarta.Uz to, poznato je da je u poslovnom svetu vreme novac, pa ga ne treba uludo trošiti na neuspešne i monotone prijeme koji neće rezultirati zadovoljnim zvanicama, bilo da su u pitanju vaši zaposleni ili poslovni partneri.Ukoliko želite događaj koji odiše stilom, jedinstven, da reprezentuje vaš način poslovanja, a opet sveden i besprekorno organizovan...

Pročitaj više